När är det läge för ett fönsterbyte?

Detta är en rötkadad fönsterbåge i ett radhus i östra Göteborg. Den enda bågen med rötskador i huset.

En hantverkare utan tillräcklig erfarenhet utav fönster hade ofta tagit en titt på denna båge och rekomenderat att byta alla fönster i huset. Oerhört resursslöseri för både kunden och miljön.

Om din hantverkare har rekomenderat ett fönsterbyte ta gärna hjälp av en kunnig inom fönster för en andra bedöming innan du tar ett beslut.

Välkommen att kontakta oss på Frölunda Fönsterhantverk om ni behöver någon som kan ge er en andra bedömning inför ett rekommenderat fönsterbyte. Vi samarbetar med Tvåtumfyra Byggnads AB på större projekt och är medlem i företagsföreningen Hållbara hem.

Frölunda Fönsterhantverk är en fönsterrenoveringsfirma som riktar sig mot privatpersoner i Göteborg med omnejd.
Med gediget hantverkskunnande och yrkesstolthet verkar vi för att utföra ett hållbart hantverk. Hållbart i kvalitén vi levererar till ett hållbart pris.

Vi anser att byggnader bör behandlas med respekt och vi arbetar mycket med kulturfastigheter i västsverige.

Vi är stolta medlemmar i företagsföreningen för byggnadsvård och ekologiskt byggande i Sverige, Hållbara Hem.

Vi kan även erbjuda att ta oss an större projekt i samarbete med Tvåtumfyra Byggnads AB.

Med gamla beprövade material och tekniker gläds vi åt att bevara eran fastighets ursprungliga charm och verkar för ett hållbarare samhälle. Vi specialiserar oss på fönsterrenovering och utför allt ifrån snickerier, målning, glasmästeri ifrån våran verkstad och på plats hos Er.

Genom att vända sig till en fönsterhantverkare tar vi hand om alla moment vid eran fönsterrenovering ifrån början till slut.

Vi verkar för ett hållbart hantverk. Hållbart i kvalitén vi levererar till ett hållbart pris.

Välkommen att kontaka oss!